-->

Yeni Başlayanlar İçin Hızlı Eğitim Rehberi

     Merhaba arkadaşlar, her ne kadar sitemizde oyuncu rehberleri paylaşsakta bunların Rival Regions 'a yeni başlayıp nasıl oynayacağı hakkında hiç bir fikri olmayan oyuncular için pek bir anlam ifade etmediğini fark ettik.Bu yüzden Rival regions'a yeni başlayan oyuncular için hızlı eğitim rehberini hazırladık.
rival regions hızlandırılmış eğitim
hızlı eğitim rehberi

    Rival Regions eğitim serimiz 5 seriden oluşacak olup her serinin altında önceki ve sonraki serilerin linklerini bulabileceksiniz. Umarız Herkes için faydalı bir seri olur.

                                               Eğitim Serisi 1

ÇALIŞMA:
   Rival Regions'ta Fabrikalarda çalışarak çeşitli madenler elde edebilirsiniz. (Altın, Petrol, Maden,
Elmas, Uranyum gibi)
Fabrikalarda çalışmak için de enerjiye ihtiyacınız vardır. Eğer premium hesabı sahibi iseniz 300 enerji, değilseniz 200 enerji deponuz vardır. 10 dakikada bir bu ayara göre enerji harcarsınız eğer çalışırsanız. Enerji içeceğinin de 10 adet başına market fiyatı 1 golddur. Yani 300 enerji içeceği = 30 gold.

enerji içeceği üretimi
Enerji İçeceği

GOLD FARMING:
    Rival Regions'ta Dayanıklılık statınız 50 olduktan sonra sadece altın fabrikasında harcadığınız kadar gold geri alırsınız. Yukarıda 300 enerjinin 30 golda eşit olduğunu söylemiştim. Altın fabrikasında çalışınca eğer 300 enerjilik iş yapmışsanız fabrikadan 30 gold alırsınız. Yani enerjiden kayıp varken golddan kaybınız olmaz, azalan enerjinizi gold ile tekrar doldurabilirsiniz.

Tıp endeksi 8 ve üstü olan yerlerde altın fabrikalarında çalışarak 10 dakikada 1 gold kar elde edersiniz. (30+1)

Günlük 410 Altın kazanma Rehberi için tıklayın.

İŞ TECRÜBESİ:
    Rival Regions'ta İş tecrübenizin durumuna bağlı olarak fabrikalarda veriminizde o oranda artar. Örneğin 50.000 iş tecrübesi ile petrol fabrikasında çalışma başına 300 enerji ile 20kk petrol kazanıyorsanız bu oran 100.000 iş tecrübesi ile 40kk petrole çıkacaktır. Bu oran çalıştığınız fabrikaya göre değişebilir.

   Rival Regions'ta Çalıştığınız bölgedeki kaynaklar tükenmişse çalışamazsınız. Otomatik modda ise mesela bölgedeki altın kaynağı tükendi, otomatik mod çalışmayı durdurur. Kaynak yenilenir yenilenmez oto mod tekrar çalışmaya başlar ve yine kaynak bitene kadar devam eder. Her kaynağın günlük bi limiti vardır. Bu altın için 1500 gold iken petrol için 600 dür. Yani bölgedeki kaynaklar en fazla 1500 gold olabilir. Her akşam saat 21 de bu limit sıfırlanır.

    Rival Regions'a yeni başlamış arkadaşlar dayanıklılık 50 getirdikten sonra altın fabrikasında çalışarak iş tecrübesi geliştirip aşağıdaki görselde görülen panel üzerinden aktarım (değişim) yaparak altın fabrikasında kazandığı tecrübeyi herhangi bir madene aktarıp daha çok kazançlar elde edebilir.

Genişletilmiş Stat Rehberi için Tıklayın

Rival Regions İş Tecrübesi
İş Tecrübesi


                  Hızlı Eğitim Rehberi-2 için tıklayın


Rehberin yazarı olan Rival Regions oyuncusu  Stabsoffizier'e böyle bir rehbere emek verip bize kazandırdığı ve bu rehberi yayınlamamıza izin için Rival Regions Türkiye olarak teşekkür ederiz...

Konuyla ilgili anlamadığınız veya belirtmek  istediğiniz her şeyi yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz...

Makalenin aslına yorumlar kısmındaki linkden ulaşabilirsiniz....





1 Yorum :

Yorum üzerinden dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz

*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" veya ad/url tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Altı)