-->

Otomatik Mod Zararlı mı?

     Merhaba arkadaşlar, herkes verdiği emeğin karşılığını almak ister. Oyun yapımcıları da bunu oyunu satarak ya da oyun içinde ürünler satarak  ya da oyun içerisindeki reklamlardan emeklerinin karşılığı olarak gelir sağlar. Rival regions bedava ve reklamsız olduğu için sadece oyun içinde ürün satarak para kazanıyor. Bu ürünleri satabilmesi için de satın alınan  ürünün, almayanlara göre bir ekstrası olmalı ki oynayanlar satın alsınlar. İşte premium hesapta burada devreye giriyor. Premium hesabın normal hesaba göre farkı otomatik modunun olması ve enerjini 300'e çıkmasıdır.

Rival Regions premium hesap
Otomatik Mod

    Bu makalede savaşlarda ve çalışma konusunda premium hesaplara özel olan otomatik mod'un ne işe yaradığından bahsediceğiz. Ve bunun altın açısından zararı olup olmadığına bakacağız.
 
RR Özel Fabrika
Fabrika


  Öncelikle şunu bilmeliyiz ki otomatik mod enerji içeceğine bağlı olarak çalışan bir mod. Oyun otomatik olarak 10 dakikada bir enerji içeceği basarak sizi fabrikada çalıştırır. Ve çalıştığınız fabrikaya göre altın ve para kazanırsınız. (ya da elmas, petrol vs) Her 10 dakikada enerji yenilendiği zaman enerji içeceklerinizden 300 tanesi cebinizden gider. Bunu 10 kere yaptığınızı hesap ederseniz 3000 enerji içeceğiniz gidecektir. Bu da 300G'ye tekabül ediyor.

Kazım Özsaraç'nin yorumlarda makaleye yaptığı katkı:
Eğer tıp 8 ve üzeri ise orası farm bölgesidir ve 10dk da bir 10 enerji veriyor yani 290 enerji içeceği kullanıp (29 gold) 30 gold kazanıyorsunuz bu da 10dk da bir +1 gold demektir.
Fabrika.png
Fabrika


Şimdi bu özelliği kullandığınızda zarar eder misiniz ona bakalım.

90G harcayarak 900 adet enerji içeceği aldığımızı varsayalım. Bu enerji içeceği ile bir fabrikada full enerji ile 3 defa çalışabiliriz. Çalıştığınız fabrikanın bir altın fabrikası olduğunu ve full enerji ile çalıştığınızda 200.000.000TL para ve 30G verdiğini düşünelim. Bu fabrikada 3 defa çalıştığınızda cebinize girecek olan para 600.000.000TL ve 90G olacaktır. Enerji içeceğine verdiğiniz para da 90G idi. Yani harcadığınız altını olduğu gibi geri aldınız, ayriyeten cebinize 600.000.000TL fazladan para girdi. Yani özete geçecek olursak; Enerji içeceği ile çalışmanın hiçbir zararı yoktur. Ayriyeten TL kazancınız olur.

Fakat şunu da bilmek gerekir ki bu sadece altın fabrikaları için geçerlidir. Diğer fabrikalarda çalıştığınız zaman cebinize altın girmez. Çalıştığınız fabrikaya göre petrol, elmas, maden gibi hammaddeler girer. Dolayısıyla herhangi bir altın kazancınız olmadığı için enerji içecekleriniz ve doğal olarak harcadığınız altın boşa gidecektir.

RR savaş
Savaş


Bir de bu özelliğin savaşlarda kullanılma şekline bakalım.

Enerji içeceklerini savaşlarda kullanmanın fabrika mantığından bir farkı yoktur. Fakat dediğimiz gibi savaşarak cebinize altın girmeyeceğinden ötürü burada da altın konusunda zarara gireceksinizdir.



Rehberin yazarı Pablo Escobar (Ozan ŞEN)'a böyle bir rehbere emek verip bize kazandırdığı ve bu rehberi yayınlamamıza izin için Rival Regions Türkiye olarak teşekkür ederiz...

   Premium hesap ve  otomatik mod konusuyla ilgili anlamadığınız veya belirtmek  istediğiniz her şeyi yorumlar kısmından bize iletebilirsiniz...

Makalenin aslına yorumlar kısmındaki linkden ulaşabilirsiniz....

5 Yorum :

  1. Makale linki: http://rivalregions.com/#news/show/345242

    YanıtlaSil
  2. Ufak bir eksiklik var eğer tıp 8 ve üzeri ise orası farm bölgesidir ve 10dk da bir 10 enerji veriyor yani 290 enerji içeceği kullanıp (29 gold) 30 gold kazanıyorsunuz bu da 10dk da bir +1 gold demektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler faydalı yorumunuz için. Nickiniz belirtirseniz. Sizin adinizla makaleye eklemek isteriz.

      Sil
  3. [Aog]Kazım Özsaraç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler dönüş yaptığınız için. makale düzeltilip yorumunuz eklendi

      Sil

Yorum üzerinden dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz

*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" veya ad/url tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Altı)