-->

Oruç Reis ile Röportaj

Merhaba arkadaşlar,  ülke ve dünya gündeminin çok yoğun olduğu şu günlerde, gündeme dair birkaç önemli soruyu Amacı Olmayan Parti/Devlet lideri Oruç Reis'e yönelttik.Röportaj bizim için  yeni bir deneyim   olduğundan  biraz heyecanlı olduğumuzu hatırlatarak hatalarımız olmuşsa siz değerli okuyucularımızdan ve Sayın Oruç Reis'ten özür dileriz. Röportajden biz yeterince bilgilenip tatmin olduk.Umarız sizin için de öyle olur.Keyifli okumalar.

Dikkat: röportaj arası reklam içermektedir.

Öncelikle röportaj isteğimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
Ne demek
Oruç Bey, gündemi takip edenler biliyor olsa da takip etmeyenler olabilir. Siz ve Türkiye lideri Hayata Fransız Adam eş zamanlı olarak savaş olabileceğini duyurdunuz.Bu gerginliğin sebebi ne?
✯ Ermeni ve Sovyetlerin hegemonyası altında olan bir oyunda yaşıyoruz. Amerikadaki işgalci tavırları hepiniz biliyorsunuz. Bütün ülkede şuan kaos var. Ermenilere uyarılarımızı yaptık. Bundan sonraki zaman bizi neye götürür bilemem.
Siz Robert'e(Romanya lideri) düşman iken Ermeniler-ruslar ile aranız iyiydi . Hala öyle mi yoksa son olan olaylar sonrasi araniz bozuldu mu?
✯Aram iyiydi derken ne dosttuk ne düşmandık. Birbirimize nötrdük. Benle Eser(Эсер) zamanında ermenilerin bi savaşında onlara yardım ettik. Bende karşılığında vorarlberge çağırdım ermenileri. Yardım etsinler diye. Yoksa dost olduğundan gelmedi. Çıkar ilişkşsi. Roberta gelince benden defalatca özür diledi. O yüzden ilişkileri düzelttik
Türkiye'den ayrılıp ay'a gidişiniz pek iyi olmamıştı. Açıklamalarınızda "Türkiye'nin savaşlarına gelmiyecez. Zor durumda kalırsa 'belki' gelirim" demiştiniz. Hala öyle mi düşünüyorsunuz?
✯ O zamanların şartları için öyleydi ama o olayların altından çok su geçti. Şuan için öyle değil
 Yani olası bir savaşta türk blogu bizimle diyebilir miyiz?
Evet. Doğrudur
Söylentilerdeki gibi büyük bir savaşta Türkiye'nin durumu nasıl olur sizce? Savaş lehimize mi yoksa aleyhimize mı sonuçlanır? Bu konuda bir öngörünüz var mı?
Türkiye misakı milli topraklarından bi bölgeyi kaybetmez. Türkiyenin olası bir savaş açma durumunda kimse karşısında duramaz. Bizde her zaman yardıma geliriz
Türkiye hepimizin bildiği gibi European Union blogunda,sizce olası büyük bir savaş durumunda blogumuz tam güç yardıma gelir mi?
Büyük bir blok savaşı veya dünya savaşı olursa kesin gelirler . Bundan emin olabiliriz

Savaş hakkında yeterince konuştuk.Simdi de gelelim ülkemizin yeni gelişim projesine.
Evet
Geçtiğimiz günler de Türkiye lideri Hayata Fransız Adam'in açıkladığı ekonomik seferberlik ile İstanbul rival Regions'un ikinci Doha'si olma hedefinde.

Siz bu projeyi nasıl buldunuz? İlk duyduğunuzda ne tepki verdiniz?
Harbiden mutlu oldum. Yani bi şöyle düşününce neden biz yabancı ülklere bağlı kalıyoruz. Kendi Dohamız neden olmasın. Fatih Kırıkkaleyi 13. Sıraya getirdi tek başına az bi yardım edilseydi 1. Bile olurdu
Sizce ekonomik seferberlik sonucu yapılan bağışlar tatmin edici mi? Bu proje halkımızdan gerekli desteği görüyor mu?
Bence görüyor. Sonuçta bu kolay bir iş değil. Zaman gerektiriyor. Zaten fatihle konuştuğumda 1 aylık bir süreden bahsediyor. O zamana kadar bence yaparız. Ben inanıyorum
Doha'ya ikamet almak için para ödendiği söylentisi var.Sizinde ikametiniz Doha da. Özel değilse siz bunun için para ödediniz mi? Ödemediyseniz böyle bir söylenti duydunuz mu?
Evet para ödeniyor. Fakat ben Türkiye Lideri olduğum zamandan beri var para ödemedi. Dışişleri bakanı ile aram iyiydi. Bi kaç kişiyi de aldırmışlığım var.
Doha İkameti için para ödendiğine göre bu şehir indeksleri oyuncular için çok önemli olmalı. Oyuncular için bu indekslerin neden olduğunu soyleyebilir misiniz? Yani kısaca doha'nın size ne yararı var?
2 saatlik bir stat süresini ; 1 saat 15 dakikaya indiriyor. Ev seviyenizde 99 ise bu süre 1 saate iniyor.
Ekonomik seferberlik başarı ile sonuçlanırsa hem vatandaşlarımız kendi gelişimleri için faydalanacak hemde devletimiz ikamet alma turizmi ile gelen büyük parayla kendine yeni bir gelir kaynağı oluşturmuş olacak diyebilir miyiz?
Büyük bir güç olacağız
 Sayenizde bir çok kişinin aklındaki soru işaretlerinin silineceğini düşünüyorum.Bu kadar yoğunluk arasında bize özel olarak vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim iyi oyunlar. Gazetenizde başarılar

Teşekkür ederim Oruç Bey, iyi geceler dilerim...

0 Yorum :

Yorum Gönder

Yorum üzerinden dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz

*Bir Google Hesabınız yoksa Yorumlama Biçimi seçeneklerinden "Anonim" veya ad/url tıklayıp yorum yapabilirsiniz.

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Altı)